“Yamaha Genos” është fjala e fundit nga Yamaha. Njihuni me të!

Dje, me dt. 2 Tetor Yamaha ka publikuar lajmin e shumëpritur nga klintët e saj duke prezantuar tastierën e saj më të re YAMAHA GENOS, ku me sa shihet është një ndër paisjet me të mira në treg.


Opsionet e saj janë të shumta ku vlen për t’u theksuar fakti që në “GENOS” do të kemi nje ekran “Touch Screen” gjë qe Yamaha nuk e ka aplikuar ne arranxherat e mëparshëm (perjashto MONTAGE), si dhe Pitch Bender te ndryshem nga ai i zakonshmi që jemi mësuar të shohim në paisjet Yamaha.


Për më shumë info mund të klikoni ketu për t’u transferuar në faqen zyrtare të Yamahas, ose mund të shihni video demostrimet e mëposhtme:You may also like...