Vjen versioni 2.0 per Korg Pa4x, te rejat dhe linku ku ta shkarkoni…

Keto dite Korg ka lançuar sistemin e ri operativ per perdoruesit e Korg Pa4x i cili eshte v2.0 

Veçoritë kryesore të reja:

– Tingujt e rinj duke përfshirë Italian Grand Piano, Church Organs, Saxophone, Accordion, dhe Synth Leads te reja si dhe Pad.

– Ritme te reja, duke përfshirë shumë në zhanret e Pop, Ballad dhe Dance.

KAOSS FX Një listë e hollësishme është në dispozicion në manualin e përditësimit qe gjindet tek kartela e shkarkimit.

Klikoni këtu për të shkarkuar versionin 2.0 për Korg Pa4x

Kjo është një foto ilustruese që ju ndihmon të përzgjdhni versionin e përshtatshëm për shkarkim.

 

Këtu keni një video ilustruese për ato që nuk kanë instaluar më pare një version në Korg ku hap pas hapi e shpjegon menyrën e instalimit.

You may also like...