Korg Pa1000 dhe Pa700, surprizat e vitit 2017

Ne fillim të këtij muaji shtator Korg ka vendosur të na surprizojë me dy arrangjuese te reja Korg Pa1000 si dhe Korg Pa700 (të dyja këto pasuese të modeleve të përparshme Korg Pa900 dhe Korg Pa600).

Në të dyja modelet e reja kemi një gamë të gjërë ndryshimesh që do mundohemi t’i pasqyrojmë më poshtë.

Duke klikuar këtu do të shkoni në faqen zyrtare të korg dhe të lexoni ç’do risi të Korg Pa1000 dhe Korg Pa700.

Këtu poshtë do të shihni disa nga risitë të demostruara me video:

 

You may also like...